С музикално-артистична програма и награждаване на талантливи деца Общински детски

...
С музикално-артистична програма и награждаване на талантливи деца Общински детски
Коментари Харесай

Общински детски комплекс – Ямбол откри новата учебна година

С музикално-артистична стратегия и награждаване на надарени деца Общински детски комплекс – Ямбол откри новата си образователна година.

Тържествената гала стартира с музикален привет на групата от Студио за поп пеене с началник Паулина Чорбаджийска.

След това своите поздравления към децата и родителите сервираха шефът на детския комплекс Илиана Илиева и заместник-кметът на община Ямбол Енчо Керязов. „ Скъпи деца, поисквам Ви още по-големи триумфи през тази година. Бъдете все по този начин усмихнати и радостни и помнете, че вие имате шанса да прославите Ямбол, а за какво не и България на международната сцена. Мечтайте! “, бяха думите на Енчо Керязов, който награди част от изявените гении в региона на музикалното, танцовото и изобразителното изкуство, на науката и технологиите, на спорта.

За положителното въодушевление способстваха и музикалните осъществявания на дребната пианистка Божидара Ал Самра от Школата по пиано с началник Виолета Величкова.

През образователната 2022/2023 година към 800 деца и възпитаници са записани в другите педагогичен форми – клубове, школи и студиа. Те са разпределени в 55 непрекъснато и краткотрайно настоящи групи. Екипът на ОДК предлага 22 клубни форми от областите „ Наука и технологии “, „ Изкуства “ и „ Спорт “. Обучението и присъединяване в дейностите на ОДК е гратис. Клубните форми са съобразени с ползите и свободното време на учениците и се управляват от  потвърдили се педагози.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР