С „Моя Коледа Димитър & Христо feat. Martinna & Кристиан

...
С „Моя Коледа Димитър & Христо feat. Martinna & Кристиан
Коментари Харесай

Димитър&Христо с приятели с коледен сингъл „Моя Коледа“ и национално турне с Нешка Робева

С „ Моя Коледа " Димитър & Христо feat. Martinna & Кристиан Грънчаров, пожелават „...Приказно, нежна Коледа, цялостна с обич,..... ".

 &feature=youtu.be

Музиката и аранжиментът на песента са на Димитър Атанасов, текст - Бистра Александрова.

В звукозаписа на песента вземат участие и Кристиан Грънчаров от „ Гласът на България 2017 " и Мартина Иванова /Ice Cream/, с която Димитър и Христо имат още една взаимна ария - „ Миг от спомен ", с втора премия от „ Бургас и морето 2017 ".

След присъединяване на дуета в спектакъла на Нешка Робева „ Споменът за на следващия ден ", именитият треньор и хореограф, включи Димитър&Христо с осъществяване на песни и в новия си театър „ Няма такова шоу ".
Проектът сплотява гения на танцьорите от „ Нешънъл арт " и възпитаничките на клуб по художествена гимнастика „ Левски ". В неповторимия театър, в артистичен хаос, достигащ постоянно да неуместен хумор, се редуват музика, песни, танци с уреди и без уреди... Всички са въодушевени от мисълта, че ще покажат най-хубавото, от това, което умеят, тъй като са обединени от една идея - да оказват помощ на клуба по художествена гимнастика " Левски ".

Националното турне „ Няма такова шоу " започва от 9 декември - Русе / Драматичен театър/, 11 и 12 декември, София / НДК, зала1/, 14 декември - Бургас / зала " Младост " /, 19 декември Варна/ДКС/.

Димитър & Христо feat. Martinna & Кристиан Грънчаров

„ Моя Коледа "
Музика - Димитър Атанасов
Текст - Бистра Александрова
Аранжимент - Димитър Атанасов
Продуцент - Димитър Атанасов

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР