С мощно Ауди Q5 бе засечен от фоторепортерите на ПИК

...
С мощно Ауди Q5 бе засечен от фоторепортерите на ПИК
Коментари Харесай

След апартамента за 177 хилядарки в Черноморец, Гълъб Донев яхна и Ауди за 150 бона


С мощно " Ауди " Q5 бе засечен от фоторепортерите на ПИК някогашният министър председател в последните две служебни държавни управления на Румен Радев - Гълъб Донев.

В следобедните часове на четвъртък черният джип се наби в обективите им на паркинга до Българска народна банка в центъра на София, където актуалният шеф на кабинета на президента дойде в компанията на брачната половинка си Нели.

Тържественият тип, в който съпрузите се бяха издокарали допуска, че са се били отправили към частно събитие в някое от заведенията наоколо. Още повече че някогашният министър-председател усърдно крепеше в ръка букет с пролетни цветя и бял плик, евентуално с картичка и банкноти за празнуващия.

От регистрационната табела на джипа стана ясно, че е чисто ново и е закупено от формалния дилър на Ауди за България - " Порше София Запад ".

Бърза информация на ПИК в уеб страницата им сподели, че базовата цена на въпросния модел е в порядъка на към 150 хиляди лв..

Припомняме, че при започване на предходната 2023 година някогашният длъжностен министър председател си купи и апартамент в Черноморец. Това се разбра публично, когато той подаде декларацията си пред антикорупционната комисия КПКОНПИ.

Апартаментът е 117 кв. м. и коства 177 000 лева







Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР