С мощен 10 часов банкет футболисти, треньори и ръководство на

...
С мощен 10 часов банкет футболисти, треньори и ръководство на
Коментари Харесай

Футболната Коледа в Пазарджик е зелена

С мощен 10 часов прием футболисти, треньори и управление на ФК Хебър сложиха завършек на най-успешния си в Трета Югозападна футболна лига полусезон от 32 години насам.

На коледното празненство в ресторант „ Вайрън Гардън ” участваха съвсем всички членове на УС на клуба, отпред с ръководителят Найден Шопов, а специфичен посетител бе кметът на Общината Тодор Попов.

Именно той на първо време насочи одобрение към присъстващите.

Кметът поздрави състезателите и треньорите им за добре свършената работа през есенния полусезон, само че им подсети, че тимът е минал сполучливо половината път и след Нова година триумфът би трябвало да бъде вкоренен и с първо място в крайното нареждане.

Тодор Попов поздрави особено есенният голмайстор на хебърци Руслан Иванов за маркираните от него 10 доста значими попадения, а незабавно по-късно вдъхна кураж на тежко контузеният преди седмица в мача с Германея бранител на клуба Николай Стоилков – Газелата, който също присъстваше на банкета, въпреки и с патерици и гипсиран крайник.

Николай, бъди спокоен, че Хебър като клуб и ние като Община ще създадем всички допустимо за твоето най-бързо и качествено възобновяване, съобщи Тодор Попов.

След кмета одобрение от името на управлението направи и шефът на УС Найден Шопов.

Той също благодари на футболисти и треньори за отличното класиране и изрази очаквания за не по-малко сполучлив пролетен полусезон.

След края на формалната част стартира същинската забава, в която най-дейни на дансинга по традиция бяха футболистите.

Чрез DJ-я последните скъсаха от поздрави касиерката на клуба поради изплатените по-рано денем хонорари за месец ноември и солидните бонуси за първото място в есенното класиране.

За телесното задоволство на всички присъстващи пък членът на УС на Хебър Иван Папазов беше подсигурил 3 прасенца.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР