С мобилните залози може да залагате по всяко време и

...
С мобилните залози може да залагате по всяко време и
Коментари Харесай

Какви са предимствата на залозите с мобилно приложение

С мобилните залози може да залагате когато и да е и на всички места, стига да имате интернет връзка.

Преди години човек трябваше да отиде до наземен
букмейкър и да се подреди на опашка, с цел да направи залог. Този развой отнемаше доста време. Залаганията посредством мобилни приложения като станаха доста известни с напредъка на технологиите. Днес имате опция да залагате в уеб страницата или мобилното приложение. Много елементарно може да следите и коефициентите. Можете да извършите това когато и да е и на всички места, да вземем за пример по време на обедната отмора или даже в офиса. Залагането посредством мобилно приложение идва със своите преимущества:

Удобство

Със
залагането посредством мобилно приложение можете да вършиме своите залози когато и да е и на всички места, стига да имате интернет връзка – може да вършиме това 24/7, в това число по време на празници и почивни дни. Мобилните приложения вършат процеса на слагане на залог по-забавен и елементарен. Това е нещо, което не беше допустимо преди години. Имате опция да сте в течение с най-новите резултати, коефициентите, които се оферират и салдото по сметката ви. Това ще ви разреши да следите своите загуби и облаги.

Мултитаскинг

С мобилно приложение можете да вършиме
залози, както и да правите други действия по едно и също време. Например, можете да гледате мач и да извършите залог на вашия тим. Можете да извършите това единствено с един клик.

Бонуси и промоции

Едно доста преимущество на потреблението на мобилни приложения е, че можете да ползвате доста промоции и
бонуси. Например при регистрация в нов букмейкър получавате начален бонус за . Промоциите и бонусите в уеб страницата и в мобилното приложение не се разграничават.

Плащане по телефона

Вместо потреблението на други форми на заплащане, като банкови преводи, които може да лишават доста време, можете просто да плащате посредством телефона си с мобилното приложение на букито. В множеството случай вашата транзакция ще бъде осъществена в границите на няколко минути. Безопасно е и също така икономисва доста време.

*публикация

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР