С много празнично настроение с едни от най-любимите коледни песни

...
С много празнично настроение с едни от най-любимите коледни песни
Коментари Харесай

Дядо Коледа и любимци от телевизионния екран зарадваха малчуганите на Главната

С доста празнично въодушевление с едни от най-любимите коледни песни мина концертът " Коледни послания в Страната на гениите ", точно на Коледа, на сцената до елхата в центъра на Пловдив.

Водещ на красивото събитие беше Ася Антонова, а своите коледни послания насочиха десетки надарени хора, любимци от телевизионния екран: Музикално студио " Арт Крю ", " Гласовете на България " - Иван Иванов, Атанаска Тенева и Сонай Юсеин, Венета Цонева; победителката от " България търси гений " Богдана Петрова, която пя със воя ученичка на сцената, младата поп изпълнителка Вяра Антонова, която е и надарен фотограф; поп певицата Vessi Lay!

Талантливите танцьори на балет " Електра " се включиха с изключение на със независим танц и с танци по време на осъществяванията на обичани коледни песни. А с цел да е още по-голямо очарованието на Коледа, свои послания насочиха и децата от детска вокална група " Пеещите котенца ".

Импровизирано в празничната стратегия се включи и една пееща дребна принцеса от София - Лора Михайлова, която се трансформира в фаворитка на публиката и която получи поздравления персонално от дядо Коледа.

На финала всички участници в концерта си направиха коледна фотография дружно с публиката и елхата, несъмнено.





























Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР