С много облаци и с мъгла ще бъде времето в

...
С много облаци и с мъгла ще бъде времето в
Коментари Харесай

Времето: Мрак и мъгла ни мъчат в сряда

С доста облаци и с мъгла ще бъде времето в съвсем цялата страна през днешния ден. Ще има ръмежи или слаби превалявания от дъжд, на повече места в Дунавската низина и по Южното Черноморие. Временни усъвършенствания на видимостта и разкъсвания на облачността се чакат в следобедните часове, по-съществени в югозападните региони. Ще духа слаб, в Източна България - сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 9° и 15°, в София – към 10°.

Предимно облачно ще е времето и в планините. Повече слънце ще има по най-високите елементи, основно в масивите от Югозападна България. Вятърът ще е слаб от североизток. Максималните температури по най-високите върхове ще са към 2°-3° над нулата, а в планинските курорти – от 7° на Пампорово и Алеко, 10° – в Боровец до 13° в Банско и Добринище.

И в четвъртък в по-голямата част от страната ще бъде облачно и мъгливо. Повече слънчеви часове ще има през втората половина на деня в Западна и Централна България. Температурите ще останат без смяна.

В петък ще бъде най-вече слънчево, само че сутринта ще бъде студено с температури от 0° до 5°. През почивните дни ще доминира облачно време с по-голяма възможност за превалявания в събота. Максималните температури едва ще се намалят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР