С много блясък, шум и почит км покойни Биз Марки

...
С много блясък, шум и почит км покойни Биз Марки
Коментари Харесай

Раздадоха наградите "Еми" - един сериал доминира над всички!

С доста искра, звук и респект км починали Биз Марки в Лос Анджелис бяха раздадени за 73-и път премиите " Еми ". 

Абсолютният победител тази година беше сериалът " Короната " н Netflix. Оливия Колман, влезнала в ролята на кралица Елизабет, взе премията за най-хубава актриса, а Джош О'Конър (в ролята на принц Чарлз) - за най-хубав артист. Сериалът взе и статуетка за най-хубав трагичен сериал.  Награда за поддържаща роля в трагичен сериал взе и Джилиан Андерсън, която влезе в ролята на Маргарет Тачър в сериала. Със същата премия, само че в категория мъже се снабди и Тобиас Мензис, изиграл принц Филип.

Виж още: Късметът им е даден, само че те го изпуснаха: Актьори, които са отказали функции за милиони

Любопитен факт е, че от 2007 година насам Netflix като платформа не е печелила нито една премия, въпреки че има десетки номинации. Е, Netfllix се снабди и с друга влиятелна премия - за най-хубав минисериал поради " Дамски гамбит " (Queen's Gambit).

Виж още: За червивия свят на Холивуд: Защо Ед Шийрън не обича церемонии и червени килими?

Хана Уодингам и Брет Голдстейн взеха премиите за най-хубави поддържащи функции в " Тед Ласо ", като сериалът стана и най-хубавият комедиен за годината. 

Виж още: Няма тапия, няма проблем: 5 звезди, които не са приключили учебно заведение!

Иначе церемонията се организира в условия, близки до естествените предепидемиологични. Медиите зад Океана означават, че звездите, снимали се на аления килим на премиите " Еми " са били по-впечатляващо облечени даже и от тези на Мет Гала. Гледайки тоалета на Били Портър, няма по какъв начин да не се съгласим:

Изображение: https://www.instagram.com/theebillyporter/
Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР