С младите лекари, които трябва да организират най-дългата стачка в

...
С младите лекари, които трябва да организират най-дългата стачка в
Коментари Харесай

Разкрито: Как стачките на NHS излагат на опасност хиляди болни деца

С младите лекари, които би трябвало да провеждат най-дългата стачка в историята на NHS тази седмица – за шест дни, започвайки от сряда – казусът ще се утежнява.

Д-р Камила Кингдън, президент на Кралския лицей по педиатрия и детско здраве, предизвести, че дългото очакване за деца може да бъде изключително нездравословно и може да има влияние през целия живот, защото лекуването постоянно е сериозно във времето.

Тя сподели, че децата рядко са предпочитани при правенето на националната политика, и прикани държавното управление да сложи потребностите на децата „ още веднъж на дневен ред “.

Цифрите за отменяне, получени от The Independent, дават първата моментна фотография на въздействието на стачните дейности върху грижите за децата. Данните, които бяха предоставени в отговор на претенции за независимост на информацията, идват от към една трета от болничните тръстове в Англия – което значи, че същинският брой на анулираните е евентуално да бъде в десетки хиляди, в случай че цифрите се екстраполират към всички 124...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР