С мирен протест, поне на този етап общинско ръководство на

...
С мирен протест, поне на този етап общинско ръководство на
Коментари Харесай

Дупничани на протест, искат оставката на председателя на КЕВР

С кротичък митинг, най-малко на този стадий общинско управление на Дупница, общински съветници, чиновници на ВиК Дупница и жители обявиха, че желаят оставки. Настоява се за оставката на Иван Иванов, ръководител на КЕВР.

Причината е, както нееднокартно беше декларирано неразглеждането и негласуването на бизнес проекта на ВиК Дупница и отхвърли на страната да освободи Дупница от ВиК Асоциацията.

„ Всичко се свежда до шепа служители, които организират така наречен държавна политика. Разчетите ни демонстрира, че при цена на водата, предлагана от ВиК Дупница 2,24 лева, ние ще успеем да стабилизираме сдружението. От друга страна при цена от 3,65 лева от нашите съграждани ще бъдат изземвани близо 3 млн.лв годишно против неразбираемо какви вложения “ съобщи Костадин Костадинов, ръководител на Общински съвет Дупница.

Кметът на Дупница, Методи Чимев съобщи, че желаят да бъдат оставени да се оправят съгласно силите си и опциите си, а не да бъдат спъвани.

Управителят на ВиК Дупница Красимира Иванова изясни, че е все по-трудно да се оправят с повредите и възнагражденията на чиновниците. Тя също съобщи, че в случай че бъде признат бизнес проекта им, то сдружението ще успее да си стъпи на краката.

До затваряне на ГП Е 79 не се стигна, само че идната стъпка е това, безапелационни са протестиращите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР