С милиони в банката, покани за най-лъскавите партита и стил

...
С милиони в банката, покани за най-лъскавите партита и стил
Коментари Харесай

Най-големите трансформации на знаменитости от загуба на тегло до блясък и звездата, жестоко тролирана заради това, че е супер кльощава

С милиони в банката, предложения за най-лъскавите празненства и жанр на живот, има доста на привилегиите да бъдеш богат и прочут - само че с това идва голям напън да бъдеш " съвършен ".

И израстването в светлината на прожекторите значи, че звездите постоянно са подложени на интензивно наблюдаване, с цел да преоткриват непрестанно себе си и по какъв начин наподобяват, с цел да останат „ настоящи “ и в последна сметка да поддържат парите.

Съвсем неотдавна Кристина Агилера удиви почитателите по време на откриващото шоу в Лас Вегас и освен с вокалните си гении и невероятната си мода, само че и с фигурата си.

43-годишната певица по-рано сподели, че „ мразеше да бъде супер кльощава “, когато започваше през 90-те, и продължи да прегръща извивките си.

Тъй като тежестта й варираше през годините, тя беше подложена на грубо засрамване.

Въпреки това, откакто загуби 40 паунда след раждането на децата си - в този момент на 15 и на 9 - певицата сподели, че е зарязала диетите и е прегърнала...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР