С мек глас, едва по-висок от шепота, Франциск каза на

...
С мек глас, едва по-висок от шепота, Франциск каза на
Коментари Харесай

Болният папа Франциск се появява на седмична аудиенция, но казва, че не е добре и е накарал помощник да прочете реч

С мек глас, едвам по-висок от шепота, Франциск сподели на обществеността, че „ защото не съм добре “, неговото четене от речта му няма да звучи „ красиво “. След това той подаде отпечатаната тирада на помощника, до момента в който Франциск остана да седи на сцената.

Във вторник Ватикана разгласи, че лекарите са помолили папата, който е белодробно инфектиране, причиняващо проблеми с дишането, да пропусне тридневно пътешестване до конференция на Организация на обединените нации за климата, известна като COP28, в Дубай. Пътуването щеше да стартира в петък и да види папата да се върне в Рим в неделя.

В известието на Светия трон за анулираното пътешестване също се споделя, че здравното му положение се е подобрило, само че се отбелязва, че папата е имал грип и „ инфектиране на респираторните дихателни пътища “.

Папата, който трансформира грижата за околната среда в приоритет на своето папство, искаше по някакъв метод да взе участие в полемиките в Обединените арабски емирства, съгласно Светия трон. Не беше ясно дали Франциск може прочетете об...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР