С мъжа ми искахме да имаме много деца. Но с

...
С мъжа ми искахме да имаме много деца. Но с
Коментари Харесай

Случайна забежка ни върна страстта


С мъжа ми искахме да имаме доста деца. Но с раждането на първото, като че ли забравихме интимните милувки. Появата на различен мъж ме накара да се усещам още веднъж жена.

Когато забременях, последното, за което се притеснявах, беше дали и какъв брой време няма да върша секс. Обичахме се, имахме това, за което бяхме мечтали, друго не ме интересуваше. Но няколко месеца след раждането към този момент не мислех по този начин: тялото ми копнееше за милувки. Между промяната на памперси, недоспиването и непрекъснатото кърмене, мъжът ми очевидно спря да ме възприема като обект на полово предпочитание.

В интерес на истината това не ми пречеше най-малко първоначално. Но с всеки минал ден неналичието на това несъмнено внимание ми липсваше от ден на ден и повече. А не по какъв начин да реша казуса, тъй като не ни оставаше доста време за нас двамата. Всичко се въртеше към детето...

И по този начин – до навършването на шестия му месец.

Една заран преди да станем от леглото той ме притегли към себе си.

Синът ни спеше до нас на леглото. Бяхме доста тихи и бързи. Нямаше въведения, нямаше капризи. И навръх финала, като по поръчка, детето се разсъни.

Много благ миг. Но не усетих наслаждение. Имам поради това наслаждение, на което човек се любува, когато някой го обича с всичките си сетива.

След този бърз опит втори не последва. Дали тъй като се почувствахме някак гузни, че синът ни едвам не ни хвана на „ мястото на престъплението “, дали тъй като мъжът ми се почувства неловко, не знам. Но пристигна пролетта и на мен все по-често ми се въртяха мръснишки мисли.

Точно по това време се бяхме захванали с един ремонт на ново жилище. Наложи ми се да контактувам с разнообразни майстори, кой от кой по-луди и несериозни.

Апартаментът бе за цялостен ремонт, трябваше да свалим и радиаторите, с цел да се измаже зад тях. Но отоплителният сезон не беше приключил още и задачата се оказа много сложна. Отивайки да подам молба за събаряне на радиаторите, попаднах на един мъж.

Когато разбра защо става дума, незабавно ми предложи услугите си – да ми смъкна радиаторите. Казах му, че ориста ми го е пратила на точното място, в точното време.

Уговорихме се за ден и час. Първия път пристигна единствено да огледа. Аз обаче бях с детето и майка ми. И Александър единствено се майтапеше. На второто му идване бях сама с бояджията. Тогава ме попита по кое време ще свършат майсторите. Няколко пъти ме докосна леко по ръката, хвана ме през кръста. Аз се направих на разсеяна. Тогава обаче не успяхме да свършим работа. На третото му идване майсторите към този момент си бяха тръгнали.

Александър сподели, че щял да пристигна следобяд и ме попита дали ще взема детето. Отговорих, че ще го оставя при майка ми. Когато отидох пред блока, той ме чакаше с един пакет – щели сме да си вършим пикник. В плика имаше вино, хапки и едно одеяло.

Беше ми много необичайно някой да си намерения, че майка на седеммесечно бебе може да изневерява по време на ремонт с майстора, до момента в който мъжът й е на работа, а детето – с баба си. Не се усещах подготвена за секс с непознат мъж.

Бях още много отпусната след раждането, въобще не ми беше до това. Но когато изпихме виното, нещата към този момент изглеждаха по различен метод. Бях леко опиянена. Все едно се гледах в профил.

Е, беше прелестно, няма да укривам.

Повторихме пикника няколко пъти, до момента в който не завършихме ремонта на жилището. Оттогава не съм го виждала. Но няма и причина. Защото ми остана време, което да посветя на себе си и на връзките ми с мъжа ми. А той, оказа се, единствено това беше чакал...

Благодарна съм обаче на ориста, че ме срещна с Александър. Защото ми направи страхотна услуга – и в битов, и в персонален проект.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР