С категорична победа от 3:0 отборът на eDinamyx спечели Купата

...
С категорична победа от 3:0 отборът на eDinamyx спечели Купата
Коментари Харесай

eDinamyx взеха Купата на МГЕРБ-Стара Загора по футбол

С безапелационна победа от 3:0 тимът на eDinamyx завоюва Купата на МГЕРБ-Стара Загора по футбол на дребни малки врати, излизайки на терен против „ Его “. Голямата премия бе ваучер за екипировка, а всички финалисти получиха купи и медали. Третото място си поделиха отборите „ Агресив “ и „ Арес “. Най-добър вратар по време на шампионата бе Динко Султанов от „ Агресив “, а голмайсторски приз заслужи Евгени Тотев от „ Арес “. Те получиха лични награди.

Отличията на първенците връчиха националният представител и регионален координатор на МГЕРБ-Стара Загора Радостин Танев и Николай Стоев от „ Футболна Стара Загора “.

„ Получи се страховит футболен шампионат, който към този момент е и традиция за всички ни. Спортният дух се усеща в нашия град, а това е мотив да имаме мотивация следващата година да осъществяваме още по-добро юбилейно издание “, разяснява след награждаването Радостин Танев.

Тридневното събитие събра на терен за девети път десетки фенове на Цар Футбол. Срещите се играха на игрището зад Централна поща. Финалният ден донесе доста изненади и за публиката, и за играчите. За най-хубавите в самостоятелните стрелби към футболната врата в полувремената имаше дарове - билети за мачове на „ Берое “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР