С кариера като нейната, бихте казали, че Доли Партън няма

...
С кариера като нейната, бихте казали, че Доли Партън няма
Коментари Харесай

Доли Партън: „Да се пенсионирам?! Никога!”

С кариера като нейната, бихте споделили, че Доли Партън няма какво повече да реализира, само че ще сгрешите – след 50 години блестяща музикална кариера, през ноември певицата ще изненада почитателите си с нов албум - „ първият ми същински рокендрол-албум ”, цитира я The Vintage News.

Наречен " Rockstar " („ Рок-звезда ”), в албума „ Доли Партън вади тежката артилерия ”, съгласно Billboard. Изданието ще включва 30 части с присъединяване на най-големите международни имена от рокендрола, в това число рок-ветераните Стинг и двамата живи бийтълси Пол Маккарти и Ринго Стар, с които Доли записа мощна версия на „ Let it be ” - паметното за нашето време парче на The Beatles/Paul McCartney.

Същевременно, певицата управлява чудесно разрастващ се бизнес (The Dollywood Company), който ръководи голям брой тематични паркове и места за забавление, снима се в киното и малкия екран, продуцира шоу-програми. И в случай че това не е задоволително, Доли Партън е един от най-големите филантропи на нашето време - основател на международна мрежа детски...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР