С какво ще запомним този ден? Успехите на учениците са различни

...
С какво ще запомним този ден?
Успехите на учениците са различни
Коментари Харесай

Експерт: Оценка за поведението на детето, не решава проблема. Той тръгва от семейството

С какво ще запомним този ден?

" Успехите на учениците са разнообразни от оценката за дисциплинираност. Все отново би трябвало да има такава, само че да не се приема по идентичен метод " - още от коментара на Рени Велчева, педагогичен консултант и клиничен психолог, чуйте във вечерните Podcast вести. 

И още от тематиките, които ще чуете:  

Болница " Шейново " реши, че претенцията за обезщетение за неимуществени вреди по проблема с разменените бебета следва да се отнесе към съда. Съветът на шефовете се е срещнал със мнението на външния съветник, направено във връзка със декларираната рекламация от 300 хиляди лв. на едно от фамилиите, само че е решил да остави проблема на съда.

Саша Андреев, който беше ранен от осколки, водейки част от българския екипа за филантропична помощ в Украйна, е умрял, оповестиха от екипа доброволци " Капачки за бъдеще ". Андреев, дружно със Стоян Славчев и Лазар Радков от " Капачки за бъдеще " бяха в Украйна, с цел да дарят събраната у нас парична помощ за обстрелваната от Русия страна. Бусът им обаче попадна под удари на минохвъргачка, а Андреев беше ранен. Той има две дъщери и наследник, както и внучка. " Благодаря на Бога за времето, прекарано дружно и образеца му на отдадено служение! Всички ние тъжим за следващия лишен живот в тази брутална война ", написа Стоян Славчев във " Facebook "

ЦСКА резервира за пръв път суха мрежа по време на зимната си подготовка. " Армейците " приключиха 0:0 с казахстанския първенец Астана в предпоследната си инспекция на турска земя. Мачът се игра при извънредно мощен вятър, който затрудни съществено и двата отбора, като докара и до куриозни моменти. Дотолкова, че вратарят на ЦСКА Густаво Бусато за малко не вкара гол, изритвайки топката напред, а Тибо Вион на няколко пъти се затрудняваше да сложи топката неподвижен, с цел да извърши корнер.

С какво още ще запомним този ден, чуйте във вечерните Podcast вести:

Последвайте ни в:  -  - 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР