С какво ще запомним този ден? Човек трябва да опита работа

...
С какво ще запомним този ден?
Човек трябва да опита работа
Коментари Харесай

Роселина Петкова, Bloomberg TV: Опитайте работа в чужбина и сравнете с тук

С какво ще запомним този ден?

" Човек би трябвало да опита работа и живот в чужбина, и едвам тогава може да каже дали в родината или на открито е по-добре за него " - във вечерните Podcast вести чуйте още от коментара на водещата на " Бизнес старт " по Bloomberg TV-България Роселина Петкова по отношение на данните, че за последните 10 години над 340 000 българи са напуснали страната ни.

И още от тематиките, които ще чуете:

Българска социалистическа партия няма да поддържа втория мандат за кабинет на " Продължаваме промяната ", реши на взаимно съвещание изпълнителното бюро на партията и управлението на парламентарната ѝ група. Решението на левицата разгласи Кристиян Вигенин по време на среща на Николай Денков с партиите в Народното събрание, на която още веднъж не пристигнаха ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ". 

Украйна разгласи, че нейните войски са умъртвили и ранили общо към 500 съветски военни при артилерийски обстрел в южната Херсонска област. Новините за офанзивите идват на фона на вчерашните известия от Киев за нахлуване точно на Нова година в Донецка област, при което починаха стотици съветски военни. 

България завръши на второ място в групата си на отборния тенис шампионат United Cup. Това стана ясно след днешния безапелационен триумф на Гърция с 4-1 над Белгия, с който южните ни съседи се класираха за идната фаза на конкуренцията. Те победиха и нашия отбор с 4-1, до момента в който в първия ден от годината, България се наложи над Белгия.

С какво още ще запомним този ден, чуйте във вечерните Podcast вести:

Последвайте ни в:  -  - 

Какво ни впечатли доскоро?

България може да няма към момента медиционски хеликоптери, само че по тази причина пък ще строи площадка за 17 милиона. Къде ще бъде тази площадка, чуйте във вечерните Podcast вести. 

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР