С каква цел служителите от фирмата за отпушване на канали

...
С каква цел служителите от фирмата за отпушване на канали
Коментари Харесай

Фирма за отпушване на канали точи вода от пожарен кран ВИДЕО

С каква цел чиновниците от компанията за отпушване на канали точат вода от пожарен кран?

Гражданин се възмути от постъпката на чиновници на компания за каналопочистващи услуги и видеодиагностика. В обществената мрежа Фейсбук Владо Христов е споделил видео, на което ясно се вижда по какъв начин двама от чиновниците на компанията точат вода от пожарен кран, намиращ се във варненския квартал " Аспарухово ".

Владо Христов, попаднал на дейностите на служителите на компанията за каналопочистващи услуги, е написал сбито към споделеното видео: " Идват сметките за водата ".

Не излиза наяве обаче с каква цел служителите точат вода от пожарния кран кран. Дали са в нарушаване - можем единствено да гадаем. За едно друго нарушаване от тяхна страна към този момент сме сигурни - вижте къде е паркирано служебното транспортно средство на компанията, предлагаща каналопочистващи услуги - на пешеходната пътека. Важно е да източим водата от крана, пешеходците да се оправят...

" Ти се правиш на кореспондент ли? ", споделя един от чиновниците, а Владо Христов му дава отговор: " Аз съм жител и съм на публично място. Вие къде точите вода? ".

Предлагаме Ви да видите цялото видео:



" После сметките ни хоп - скочили! Какво безсрамие ", разяснява под видеото консуматор на Facebook.

Асен Димитров пък споделя, че в Разград също е попадал на сходна панорама.

" Още на какво ще сме очевидци!? ", написа Елена Христова.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР