С изцяло обновен салон от 2 февруари ДКТ – Пловдив

...
С изцяло обновен салон от 2 февруари ДКТ – Пловдив
Коментари Харесай

Кукленият театър в Пловдив отваря врати с изцяло обновен салон

С напълно освежен салон от 2 февруари ДКТ – Пловдив отваря порти за своите фенове. От 136 местата стават139 и в допълнение 2 места за инвалиди с колички. Дали си на първи или финален ред чувството е еднообразно и никой не се усеща ощетен.

В четвъртък от 19,00 часа ще се играят представленията за възрастни, а в събота и неделя представленията за деца от 10.30 и 11.45 часа. В месечната стратегия ще бъдат включени гостуващи и театри, през всички дни на седмицата. Билети се купуват на касата на театъра, скоро и онлайн.

В развой на реорганизация на постройката и възобновяване е вторият стадий от строителните действия, който ще приключи през месец април. Тогава и дребни и огромни могат да заповядат в изцяло обновената и реконструирана сутеренна част на театъра и двор със сцена навън. Част от архивния куклен фонд ще бъде изложен в сутеренната част - спретнат в изложбени витрини. Предвидени са зали за игри и анимация ще има и детски ресторант.

За да го има, като напълно освежен " Детски театрално-атракционен комплекс " в централната част на града, община Пловдив даде на Министерство на културата собствеността на парцела, именуван преди " Камерна зала " в двора на театъра, а първичната инвестиция е над 670 хиляди лв. за строителство и ново съоръжение - споделена от Министерство на културата и Община Пловдив в 2018г.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР