С изискано тържество на 15 май беше официално открита новата

...
С изискано тържество на 15 май беше официално открита новата
Коментари Харесай

„Комфорт“ ООД представи K Residence: Сграда без аналог по качество и стил във Варна и България

С изтънчено празненство на 15 май беше публично открита новата постройка, с която „ Комфорт “ ООД задават нов стандарт за качество на живот в центъра на Варна. K Residence е бутиково и първокласно архитектурно и строително украшение в самото сърце на морската ни столица, която мъчно може да се съпоставя с нещо друго. При това наподобява освен във Варна. Както разгласи шефът на „ Комфорт “ ООД,  Атанас Костурков, доста от технологиите и материалите, които са в действителност на международно равнище, намират приложението си у нас първо в K Residence.



Компанията е вложител и реализатор на постройката, която е един от най-ценните нейни обекти, основани за нейното 30-годишно битие.

На метри от Морската градина, K Residence дава на жителите си по едно и също време аристократична и извънредно съвременна среда за живот измежду всички модерни улеснения.



Изчистеният дизайн и прецизното систематизиране на пространството е дело на архитектурно бюро STARH. Красотата на линиите, отворените пространства и естествените материали открояват и акцентират уникалността на K Residence. Апартаментите са лимитиран брой, едвам 9 в цялата постройка, като изборът ще е сред просторни жилища с три или четири спални. Разпределението е функционално и премислено до всеки подробност,  в изчистен съвременен жанр.



Следващият фактор, K Residence да е в действителност неповторима за Варна и България постройка, е изцяло безкомпромисното осъществяване, при което не са пестени запаси и технологии.

Един от значимите елементи е, че всеки от жилищата има самостоятелна термопомпена система въздух/вода, както и подово отопление. Минералните топлоизолационни плочи, които са употребявани в постройката, са изцяло нов, неповторим за българския строителен пазар артикул. Те се създават от изцяло естествени суровини  по безотпадна технология, щадяща околната среда и са негорими, паропропускливи, не съдържат фибри и са устойчиви на напън. Осигуряват освен спомагателна топлоизолация, освен това – способността им да “дишат ” основава здравословен микроклимат, което способства за попречване появяването на плесен в пространствата. Наред с всичко останало, те оказват помощ да се пести сила.



Друго, което отличава  K Residence от всички останали е, че това е първата IoT (Internet of Things) постройка. Това значи, че можете да управлявате дома си посредством мобилни устройства iPhone, iPad и Android, позволяващи далечен достъп до всички функционални благоприятни условия на системата за ръководство на постройката през Internet, Wi- Fi, 3G, 4G мрежи с нужната висока степен на сигурност. Комуникацията е двупосочна и разрешава в действително време реализиране на цялостен мониторинг върху постройката.



Луксът, удобството, безупречното качество от грубото строителство до последния дизайнерски подробност, са за Варна да има една същински съвременна жилищна постройка, каквато заслужава. Това сподели при откриването шефът на „ Комфорт “ ООД, Атанас Костурков, който персонално сподели на гостите на формалното разкриване жилищата в K Residence.

Да не забравим и още нещо значимо за действието на тази неповторима постройка – тя има задоволително гаражи и паркоместа за всички жители. И като цяло – няма място за подозрения, в  K Residence освен е помислено за всичко, а и осъществяването му е безупречно.



По време на откриването създателят на плана арх. Светослав Станиславов пожела на Варна да има повече такива здания като K Residence. Няма по какъв начин да не се присъединим към това благопожелание, тъй като то значи повишението на стандарта на варненци.



„ Комфорт “ ООД в близко бъдеще ще реализират още няколко плана, с което ще дадат прекрасен и комфортен дом на доста варненци. Тези огромни здания, за които занапред ще се приказва, са поръчката, че 30 години след основаването си компанията стои извънредно устойчиво в строителния отрасъл, с неоспорим престиж и доста проекти отсега нататък.



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР