С информацията от днес ще минем отново през нашите национални

...
С информацията от днес ще минем отново през нашите национални
Коментари Харесай

Николай Денков: Ще питаме отново националните си съвети какво да правим с ГЕРБ

С информацията от през днешния ден ще минем още веднъж през нашите национални препоръки. Ще стоим отворени в търсене на решение, в границите на нашите ограничавания ", това сподели през днешния ден Николай Денков от " Продължаваме промяната - Демократична България ". Той изрази мнение, че надали ще има смяна в позицията на новата коалиция, че няма да поддържа кабинет на ГЕРБ-СДС, както и държавно управление, с присъединяване на техни министри.

" С първия мандат кабинет с нас не може да има, тъй като няма да ги подкрепим, само че може да се търсят решения с втория. Топката е в полето на ГЕРБ ", заключи Денков.

Номинираният за министър председател, който ще отиде при " Продължаваме промяната - Демократична България " акцентира, че групировката има общи цели и цели с ГЕРБ, " само че не е ясно дали могат да се реализиран по метода, по който предлага ГЕРБ ". " Основният проблем е неналичието на доверие. Парламентарно взаимоотношение ще има, като поддържаме законопроекти, само че не и държавно управление ", повтори за следващ път Денков.

В отговор на въпрос, той уточни, че от номинираната за министър председател при кабинет с мандат на ГЕРБ Мария Габриел да изиска премахване на основния прокурор му наподобява на историята с един някогашен финансов министър, " който беше много авторитетен в тези среди, а след това се оказа, че не го познаваме ". Денков засяга Владислав Горанов, от който, откакто попадна в листата на глобените от Съединени американски щати по закона Магнитски.

" Това е добра първа стъпка, само че закъсняла с три години и доста дребна, по отношение на огромните проблеми, които би трябвало да се решат. През 2020 година едно от настояванията на хората бяха да се освободи Гешев ", сподели още Николай Денков.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР