С хоро и песен започна новата учебна година в ЦЛТРДБ.

...
С хоро и песен започна новата учебна година в ЦЛТРДБ.
Коментари Харесай

С оригинален флашмоб бе открита новата учебна година в Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград

С хоро и ария стартира новата образователна година в ЦЛТРДБ. Преподаватели и деца бяха подготвили забавна изненада за всички във и пред постройката на Община Благоевград. По този орогинален метод бе открита новата образователна година на Центъра. Децата бяха посрещнати от кмета на Благоевград Илко Стоянов.

22 школи по изкуства и просвета са разполагаем на децата на Благоевград - изобразително изкуство, пиано, цигулка, литературно творчество, британски език, математика, техническо конструиране и моделиране, програмиране и графичен дизайн, класическа китара и други. По традиция е огромен ползата към ДЮФА " Пиринска китка ", ФТА " Пиринче ", Тамбура- фолклорна група " Веселина ", ДЮТ " Щурчо ", Балет " Кроазе ". Наред с познатите школи, любознанието на децата е предизвикано от Детско студио " Публични изяви ", където ще се образоват водещи и оратори. Много потребна за децата е работата на кариерните консултанти, които през цялата година провеждат забавни занимания с децата за запознаване с другите специалности.

След извънредно сполучливата Лятна академия в Центъра за личностно и креативно развиване на децата на Благоевград, преподавателите са заредени с доста хъс за нови креативен триумфи на своите ученици.

Повече детайлности ще намерите в страницата

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР