С голяма мъка привличаме чуждестранни и местни инвеститори с мащабни

...
С голяма мъка привличаме чуждестранни и местни инвеститори с мащабни
Коментари Харесай

Кирил Петков продължава със срещите в цяла България: Не се оставяйте на страховете, има надежда

" С огромна тъга привличаме задгранични и локални вложители с огромни планове, точно тъй като такива зони няма. В Плана за резистентност и развиване, който нашето държавно управление сътвори са планувани обилни средства за основаване на индустриални зони ”, увери лидерът на листата на Политическа партия " " във Варна Даниел Лорер.

С бурни овации варненци посрещнаха поръчката на да продължи решителната битка с корупцията и кражбите в страната. „ Варна може да бъде икономическият мотор на северна България. “

" Време е да спрем некадърността и да стартираме да планираме същински планове, които да са в изгода, както на локалните общностни, по този начин и на всички жители на Варна и региона. ” Това разяснява Даниел Лорер при визитата на рибарското пристанище „ Карантината “. „ То би могло да бъде най-модерното по Северното Черноморие. На 2 октомври би трябвало да си довършим работата, с цел да има някой, който в действителност го е грижа за Варна и региона ”, сподели още някогашният министър на нововъведенията и растежа.



За дълго чаканите автомагистрали, които най-сетне да свържат Варна с останалата част на България, Петков съобщи, че при транспарантно консумиране на средствата това би било постижимо.

По време на срещата в Добрич той добави: „ През цялото време ни беше боязън, че 40% от средствата за районно строителство ще бъдат откраднати. Подкрепете ни, с цел да имаме 121 гласа след 2 октомври и надзор върху Министерство на регионалното развитие, с цел да работим за това ”, прикани Петков. По думите му пари в страната има, само че годишно се крадат по четири милиарда лв..



 

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР