С гол на нападателя Матю Ткачук 13 секунди преди края

...
С гол на нападателя Матю Ткачук 13 секунди преди края
Коментари Харесай

Гол 13 секунди преди края на 4-ото продължение донесе победа на Флорида

С гол на нападателя Матю Ткачук 13 секунди преди края на четвъртото продължение Флорида Пантърс победи с 3:2 като посетител Каролина Хърикейнс в първия мач от финалната серия в Източната конференция на Националната хокейна лига.

Двубоят в Райли, Северна Каролина се трансформира в шестия най-дълъг в историята на плейофите в НХЛ и приключи малко преди 2 часа след среднощ локално време.

Каролина поведе в резултата 12 секунди преди края на първата третина, когато Сет Джарвис се разписа при числено преимущество на леда.

Във втората част обаче гостите от Флорида, които влязоха в плейофите като най-нископоставения тим в конференцията, съумяха да осъществят поврат.

Той се случи посредством попадения на Александър Барков и Картър Верхеге в границите на 2 минути и 15 секунди.

Домакините от Каролина обаче съумяха да се доберат до тъждество, откакто в четвъртата минута на третата третина Стефан Ноесен бе прецизен за 2:2.

До края на постоянното време нов гол не падна, което наложи изиграването на продължения.

В самото има начало Флорида стигна до гол посредством Райън Ломберг, само че той бе анулиран поради нарушаване против вратаря на Каролина Фредерик Андерсен.

Така мачът се проточи с повече от час, защото нов гол не падна нито в първото, нито във второто, нито даже в третото 20-минутно продължение.

Четвъртото също вървеше без голове, само че секунди преди края му отдалечен удар на Ткачук хвана Андерсен неопитен и донесе успеха на Флорида.

Стражът на " пантерите " Сергей Бобровски изигра отличен мач и избави 63 шайби към вратата си, до момента в който Андерсен отрази 57 изстрела.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР