С години чакаме експертизи, автотехнически експертизи, решения на съда -

...
С години чакаме експертизи, автотехнически експертизи, решения на съда -
Коментари Харесай

Майки на деца, убити в катастрофа: Виновният шофьор да стои в ареста докато се разреши случая

„ С години чакаме експертизи, автотехнически експертизи, решения на съда - през това време убийците на нашите деца са на независимост, те живеят необезпокоявано живота, който са живели до момента. Нашите деца са убити, а се сблъскваме с цялата администрация ". Това съобщи Петя Иванова, майка на дете, убито в злополука в предаването " Твоят ден " по NOVA NEWS. Тя изиска да има бързо правораздаване по тези тела.

Според друга майка,Радка Петрова, е нужно отговорните водачи да бъдат прибирани в ареста, в случай че има смъртен случай. Нека текат процедурите, ще му се приспадне по-късно излежаното време, изясни ", сподели тя. Освен взимане на автомобила, при съществуване на алкохол или опиати в кръвта провинилите се водачи би трябвало да отиват в ареста. Проблемът е в огромната обществена разлика, сподели тя.

Мъжът, който е умъртвил в злополука сина на третата майка - Живка Бозукова, е с двойно поданство и след 7 часа в ареста е пуснат и той незабавно напуща България. Сега той е в Турция. Нарушителят е карал с висока скорост, документите би трябвало да се преведат на турски и страната им ще взема решение дали да го даде на българското правораздаване.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР