С гневни думи коментира във Фейсбук топ журналистката Веселина Томова

...
С гневни думи коментира във Фейсбук топ журналистката Веселина Томова
Коментари Харесай

Топ журналистката Веселина Томова изригна: Отвратното падение на Сашо Диков!

С гневни думи разяснява във Facebook топ журналистката Веселина Томова вчерашното посещение на Цветан Цветанов при Сашо Диков в Би Ай Ти. Подмазвачеството и слагачеството нови дъна, а банкерът Цветан Василев явно си е прахосал на вятъра парите, наливайки ги в Би Ай Ти. Цветанов, прочее, бе поканен за посетител на мястото на Бареков, откакто евродепутатът разкри кой дава парите в малкия екран.

Ето какво споделя Томова:

ОТВРАТНОТО ПАДЕНИЕ НА САШО ДИКОВ! Цветанов: „ Би Ай Ти потвърди, че е фактор в публицистиката и се постанова като подобен. Затова съм във вашето студио “. След като от сутринта почват квачките протестърки, мине се през Кулезич и Диков, ОЧЕВИДНО И ТОЗИ ПЪТ Цветан Василев заложи на куци коне. А Сашо Диков не може да излезе от поза надупване на ГЕРБ. Дотук беше с тая телевизия. Ако някой още не се е и светнал за какво Нери Терзиева към този момент не е там, май би трябвало да му е ясно към този момент. А дайте удовлетворително пояснение от къкъв напън е поканен Цветанов в седмично предаване - преглед? Няма ли различен някой в тая страна,бе, Диков, кафа от помияри, дето като теб се вършат на "независими " и "храбри "!

Нямам какво да кажа повече за Сашо Диков! В студиото му Цветанов, а по-късно 40 минути прослава на Боко от журналайка на Недялков
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР