С гласовете на 14 членове на ВСС започна по същество

...
С гласовете на 14 членове на ВСС започна по същество
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: ВСС срещу Главния, борба за министри, убийство в Кейптаун

С гласовете на 14 членове на Висш съдебен съвет стартира всъщност процедурата за предварително освобождаване на Иван Гешев. А предложилите отстраняването му се оказаха привикани на разпит. Самият основен прокурор, естествено, не знае нищо - той е в отпуска...

Изненадващо през днешния ден в Кейптаун ЮАР бе погубен Красимир Каменов-Къро - разгласен за национално търсене поради показно ликвидиране на служител на реда. А съгласно Гешев, той е бил част от ОПГ, проведено да работи съответно против обвинител №1.

На родната политическа сцена стана ясно, че, а желаят и министри в кабинета с втория мандат на ПП-ДБ. И може би - техен да е и министърът на Министерство на вътрешните работи.

Радостин Василев пък се оказа първият " отлюспил " се от ПП-ДБ. Бившият кадър на Слави Трифонов обяви излизането си от обединяването, съгласно него - поради обединението с ГЕРБ, съгласно сътрудниците му - тъй като не е получил министерски пост.

Украйна е почнала своята контраатака против Русия преди дни, разгласи съветникът на Зеленски Михайло Подоляк. А " Готвачът на Путин " - водачът на наемниците от " Вагнер " Евгений Пригожин разгласи в прав текст, че, а украинците имат извънредно готова и въоръжена войска.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР