"С гласа си българските граждани отредиха изключително отговорна роля на

...
"С гласа си българските граждани отредиха изключително отговорна роля на
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Ако може да се стигне до кабинет, той е с другите две партии от протестите

"С гласа си българските жители отредиха извънредно виновна роля на вашата партия - и в 45-ото Народно заседание, и в цялостния политически дневен ред в страната ", обърна се президентът Румен Радев към представителите на "Има подобен народ ". Срещата с тях е втората на президента от почналите през днешния ден политически съвещания по процедурата за съставяне на държавно управление от новия парламент.

Предизвикателствата пред нашата страна са съществени, това постанова оперативно, отговорно държавно управление допустимо най-скоро, образувано с устойчива парламентарна поддръжка, сподели Радев.

Към вас са вперени упованията на българските жители, означи той. „ Аз не желая да се трансформирам в човек, който предсказва какво ще се случи. Това ще го кажете вие - българските народни представители в Народното събрание. Вероятността съществува. Ако държавното управление на ГЕРБ-СДС не бъде признато, в случай че въобще бъде импортирано, отговорността идва при вас. Затова се надявам да чуя вашите планове и подготвеност за сформиране на държавно управление. При какви условия, каква е вашата ценностна рамка и граница на компромис”, добави Радев.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР