С гадже отпразнува 15-я си рожден ден младата певица Крисия

...
С гадже отпразнува 15-я си рожден ден младата певица Крисия
Коментари Харесай

Крисия чукна 15 с гаджето

С гадже отпразнува 15-я си рожден ден младата певица Крисия Тодорова. Любимката на цяла България означи персоналния си празник с прочувствени фотоси в обществената мрежа, научи HotArena.

Крисия показа и кадър от морското празненство, на който за първи път театралничи с юноша, за който се допуска, че й е гадже. Двамата са снимани в стила „ Следвай ме ”, станал същинска фешън вълна в инстаграм. На фотографията се вижда Крисия и единствено ръката на младежа зад нея.

Снимките са съпроводени с текст „ Завинаги ”, от което ясно проличава, че младата певица е в действителност привързана към приятеля си, написа „ България през днешния ден ”.

Въпреки че Крисия се старае да не притегля внимание към персоналния си живот, съгласно слуховете, приятелят й е Ясен Владимиров, който също е на 15 години. Двамата са съученици от музикалното учебно заведение „ Любомир Пипков ” в София, където се срещат.

Макар че връзката им е още детска, двамата към този момент вървяха дружно на отмора и се плацикаха в басейн, само че още веднъж не са се снимали дружно.

Младежите споделят една компания, която обикаля кафенета по столицата и постоянно събиранията им са белязани от песни и танци. Крисия беше спрягана и за гадже на сина на футболиста Валери Божинов.

С дребния Валерко са в една компания и имат снимки дружно, само че те са просто другари и няма нищо повече сред тях.

„ На тази възраст искаш - не искаш, би трябвало да пораснеш. Оттук — нататък би трябвало да съм по-сериозна във всичко ”, съобщи с година по-голямата Крисия.

За персоналния си празник тя получи трогателен подарък от родителите си - те ще финансират първия й видеоклип, който ще бележи началото на независимата й кариера.

Младата певица неотдавна разкри и за какво е завършила изявите си в „ Шоуто на слави ”. Месеци наред не е имала никакви задължения, а менторът й не я налагал на сцената, както преди.

По тази причина предпочела да напусне екипа на предаването, а след края на шоуто се радва на повече предложения и отпреди.

Крисия признава още, че наред с хилядите фенове има и доста хора, които се държат злонамерено с нея. Но се старае да не им обръща внимание и да преследва задачите си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР