С филм отчет за дейността си като народен представител в

...
С филм отчет за дейността си като народен представител в
Коментари Харесай

Шишков от ГЕРБ с филм отчет в Раковски

С филм доклад за активността си като депутат в 44-тото Народносъбрание Младен Шишков откри предизборната си акция за втори мандат.

В аудио-визуален доклад той сподели на съгражданите си от община Раковски свършеното досега в областта на образованието, културата, спорта, опазването на здравето и осъществените и стартирани големиинфраструктурни планове. Акцентира и на най-важните достижения и придобивки за община Раковски и Пловдив област в разнообразни браншове на стопанската система от обществено - обществен темперамент.

На събитието в читалището пристигнаха да го поддържат регионалният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев, кметът на община Раковски Павел Гуджеров, претенденти занародни представители от листата на ГЕРБ-СДС за 17-ти МИР, както и доста другари и съидейници.

" Всеки човек е значим, ние работим за хората и за развиването на нашите общини. С горделивост мога да кажа, че ние изпълнихме обещаното “, сподели Шишков и даде образец с покачването на учителските заплати, строгия надзор по границите, механизма за връщането на децата в учебно заведение, приемането на Закон за жестовия език, старта на електронното образование, 50% растеж на междинната работна заплата, както и всички обществени ограничения, свързани със справяне с пандемията.

Пред съгражданите си и гостите в залата Шишков посочи обстоятелството, че при добър резултат на изборите, стабилността на държавното управление ще се резервира и то ще продължи да води страната в вярната посока. След края напрезентацията думи в поддръжка на Младен Шишков изрекоха кметовете Иван Антонов и Павел Гуджеров, както и регионалния координатор Георги Мараджиев.

„ Вярвам на Младен Шишков, тъй като знам, че има и знанията, и експертизата, и опита да бъде добър депутат, защитаващ ползите на българските жители. През първия си мандат той сподели, че с работа и отново работа се реализират задачите, към които се стремиш и знам, че той ще продължи отново с работа да потвърждава това и през втория си мандат, съобщи Мараджиев. В края на изявленията Младен Шишков благодари навсички за поддръжката и прикани присъстващите, в случай че дават положителна оценка за всичко, което е случило през последните години в община Раковски и в случай че желаят още веднъж да имат човек в централната власт да го поддържат катоизберат номер 28 в интегралната бюлетина и дадат гласа си за коалиция ГЕРБ-СДС.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР