С елементи от мюзикъл и изумителна имитация Рафи покори публиката

...
С елементи от мюзикъл и изумителна имитация Рафи покори публиката
Коментари Харесай

Рафи покори публиката на Капките като Лайза Минели

С детайли от мюзикъл и изумителна реплика Рафи покори публиката и завоюва успеха в миналия лайф на „ Като две капки вода “. „ Това осъществяване на Лайза Минели съчетава всички детайли на емблематичната хореография на „ Cabaret”. Оказа се доста по-трудно, в сравнение с допусках “, показа Рафи, минути преди да се преобрази в американската певица и актриса. Изпълнението му изправи на крайници публиката и получи изрично утвърждение от журито.
 Рафи покори публиката на

Парти въодушевление за вечерта зададе Михаела Маринова с облика Джими Съмървил. „ Не мога да си показва да направя и една четвърт от това осъществяване “, съобщи Юлиан Вергов след шеметното началото. Малко по-късно Поли Генова завладя сцената с въздействащото звучене на непреходния шлагер „ We don’t need another hero “ и присъщата външност на Тина Търнър.
 Рафи покори публиката на

Милица Гладнишка влезе в облика на друга дама от шоуто, а точно Михаела Маринова. „ Вълнувах се повече от самата нея! Справи се ужасно! “, показа разчувстваната Михаела след театралното показване на Милица. Имитациите продължиха с изненадващото видоизменение на Фики в двоен облик – този на своя татко Тони Стораро и на огромната Йорданка Христова. „ Обичам бащата на Фики, който има несравним тембър – сложна задача е да имитираш мен и него едновременно. Няма такова необикновено шоу като „ Капките “, съобщи пък обичаната Йорданка, която се включи с конферентна връзка в шоуто.
 Рафи покори публиката на

Влизайки в облика на Фики, с национално звучене под съпровода на Иво Моллов, Азис провокира бурни овации измежду публиката. „ Азис изпя толкоз божествено тази ария, че аз съм този, който може да учи от него. Благодаря ти! “, показа Фики за своя сътрудник в шоуто. Софи Маринова се изправи пред следващо предизвикателство на хореографията и британския език с облика на Лейди Гага. Изпълнителката на собствен ред се трансформира в предизвикателство за Къци, който изпя едно от разпознаваемите ѝ части. „ Вложил си доста труд, с цел да постигнеш това. Поздравявам те за смелостта! “ съобщи Фънки.
 Рафи покори публиката на

По време на полуфинала идната седмица Къци ще скочи в дуета на Дони и Нети, а Софи Маринова ще се преобрази в Лили Иванова. Михаела Маринова ще има опция да надскочи всички свои облици с Райна Кабаиванска, а Милица ще се трансформира в победителката от Евровизия Мария Севрович. Поли Генова ще бъде Звезди, а Фики – Васил Михайлов. AZIS ще бъде Джордж Майкъл, а спечелилият за вечерта Рафи още веднъж ще се развихри на сцената с Джеймс Браун.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР