С ексклузивни снимки на Лена Бориславова разполага агенция ПИК. Говорителката

...
С ексклузивни снимки на Лена Бориславова разполага агенция ПИК. Говорителката
Коментари Харесай

НОВА БОМБА В ПИК: Ето я Лена, карантинирана с Киро в резиденция Лозенец

С извънредни фотоси на Лена Бориславова разполага организация ПИК. Говорителката на премиера се е изолирала дружно с него в резиденция " Лозенец ", където на крайници им вървят и чиновници на Министерски съвет, научи медията ни.

Фоторепортери на ПИК даже уловиха Бориславова, до момента в който приказва по телефона отвън резиденцията.

свързани новини35211преди 54 минути
Срещите на четири очи на двамата със други хора в резиденцията обаче са в прорез с наредбите и законите за карантина на лица, които са били контактни на инфектирани с ковид.

Припомняме, че до карантината на премиера, говорителката му и всички останали участници на КСНС при Радев се стигна, откакто парламентарният началник Никола Минчев отиде на съвета със признаци на ковид, а по-късно и пробата, който си е направил, се е оказал позитивен.

Политически анализатори и специалисти показаха мнение, че появяването на Минчев и позитивният му тест за ковид може да са част от сюжет поради идната аудиенция на Кирил Петков в Северна Македония. Вчера на КСНС при президента Радев твърдата позиция на България по отношение на западната ни съседка беше доказана, което обърка проектите на премиера. На няколко пъти той твърдеше, че ще предприеме нов метод и загатна за намаляване на позицията ни, което обаче не се случи на Съвета при Радев. Така визитата на Петков в Северна Македония се оказва безпредметна и по тази причина специалистите допуснаха, че карантината на властта е опит тя да бъде анулирана по официално различен мотив.

По-рано през днешния ден обаче здравната министърка Асена Сербезова издаде заповед, с която карантината на болните лица се понижава на 10 дни, а на контактните - на 7. Още повече, че контактни лица могат да излязат от карантина, в случай че дават и негативен ПСР тест след 72 часа от датата на слагане под карантина. Така при всички положения Петков ще е свободен на 18 януари, с цел да реализира визитата си в Северна Македония.

С новите разпореждания Петков и Лена ще останат изолирани дружно в резиденция " Лозенец " най-малко 3 денонощия, считано от през днешния ден.



Лена Бориславова приказва по телефона в резиденция " Лозенец ", където е карантинирана дружно с Кирил Петков













Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР