С едни от най-ниските хонорари сред холивудските асове ще се

...
С едни от най-ниските хонорари сред холивудските асове ще се
Коментари Харесай

Ди Каприо и Пит с най-ниски хонорари в А-листата на Холивуд

С едни от най-ниските възнаграждения измежду холивудските асове ще се разпишат тази година Леонардо ди Каприо и Брад Пит, които ще тестват химията си пред камера за деветия авторски филм на Куентин Тарантино. За Имало едно време в Холивуд те ще получат по 10 милиона $, което е доста по-малко от това, с което ще могат да се похвалят другите им сътрудници за игра в основна роля.

Определени като едни от „ кралските особи “ на Меката на американското кино от сп. Variety, за Ди Каприо и Пит това са много ниски възнаграждения, като цената им е за сметка на опцията да работят с фамозния режисьор. За това приказва и фактът, че звездата от „ Титаник “ се съгласява на 50% по-нисък хонорар от плануваното за Имало едно време в Холивуд единствено поради опцията да се стикова с създателя на Криминале.

За съпоставяне

за Вълкът от Уолстрийт артистът получава финансова инжекция в размер на 25 милиона $. Хонорар в размер на 10 милиона пък Брад Пит получава още през 2001 година за първия Бандата на Оушън, като от този момент до момента сумата следва да се е нараснала най-малко двойно за присъединяване в основна роля.

Двойно повече от Пит и Ди Каприо пък ще получи някогашният кечист, преквалифицирал се в артист, Дуейн Джонсън - Скалата за присъединяване си в спин-офа на Бързи и гневни - Хобс и Шоу. Мускулестият артист ще добави към сметката си 20 милиона $ за високоскоростната лента. Неговият сътрудник на огромния екран – Джейсън Стейтъм, който също е позициониран в основна роля, ще получи с 35% по-малко заплащане за същото заглавие.

Според специалисти това се дължи на триумфа, който Скалата реализира с присъединяване си в озвучаването на анимацията Смелата Ваяна и римейка на Джуманджи. Идрис Елба, който има второстепенна роля в Хобс и Шоу ще гушне хонорар в размер на 8 милиона $.

Малко повече от това пък си заслужи Робърт Дауни-Джуниър, с цел да се появи в не повече от пет подиуми в новия Спайдърмен на Марвел. Срещу 20 милиона $ артистът се е подписал и за присъединяване си в основната роля в Пътешествието на доктор Дулитъл.

Райън Рейнолдс и Уил Смит пък се подреждат измежду най-високоплатените артисти в Холивуд за тази година. Според данни на Variety, екранният Дедпул ще получи 27 милиона $ за кино лентата Six Underground, режисиран от създателя на Трансформърс Майкъл Бей.

С впечатляващите 35 милиона $ единствено за един план се разписва пък Уил Смит. Хонорарът е за присъединяване му в продължението на Ярко, като съгласно мнозина цифрата е шокиращо огромна и поради всеобщото отрицание на критиците на първия филм в поредицата. Нещо повече, тази година Смит ще си завоюва и спомагателни 17 милиона $ от Лоши момчета 3.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР