С една подготовка, треньорът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков и

...
С една подготовка, треньорът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков и
Коментари Харесай

Галин Иванов за Левски: Вместо мен взеха чужденци, които дори не идваха на тренировка

С една подготовка, треньорът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков и в този момент може да играе в Първа лига, тъй като е в топ физическа форма. Така се пошегува играчът на „ червените” Галин Иванов в изявление за " Канал 3 ". Той се върна и на моментите си в Левски и призна, че не е получил късмет със синята фланелка за сметка на чужденци, които даже не са ходели на подготовка, а в този момент не са и футболисти.

„ Случващото се с Левски е пагубно за българския футбол. Вярвам, че Наско Сираков ще оправи нещата, никой не заслужава такова нещо. Не нужно такива катаклизми да се случват, с цел да се постановат юноши. Аз съм бил в тази школа, спечелихме и купата, само че най-после всички си тръгнахме. Аз получих контракт с Левски за 5 години, по-добре да не споделям изискванията. Играх два мача със синята фланелка, не получих късмет. Шанс получиха да не им израждам имената – чужденци, които не идваха на тренировки. Тогавашното ръководство… по-добре да не споделям. Неприятно е. Аз съм младеж, а те избраха чужденци, които даже към този момент не играят футбол”.

Истина ли е, че по време на тренировките Красимир Балъков работи наедно с другите:
„ Истина е. Той тича повече от футболистите. На подготовка обаче е едно, само че на мач е друго. Ако влезе на терена, няма да може да тича колкото нас. Може би с една подготовка, Краси Балъков ще е наедно с другите футболисти (смее се). Има доста какво да науча от Балъков, за нас би трябвало да е чест, че работим с него”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР