С два мача днес завършва кръг №20, който затваря есенния

...
С два мача днес завършва кръг №20, който затваря есенния
Коментари Харесай

Ще закрият ли с победи есенния дял Локо и Берое

С два мача през днешния ден приключва кръг №20, който затваря есенния дял от българския футболен хайлайф.

В четвъртък следва още една среща, само че тя е отсрочена от XVIII кръг, до момента в който днешните дуели са от постоянната стратегия на 20-ия.

Първо Локомотив (Пловдив) е хазаин на Пирин (Благоевград) от 15:00 часа на „ Лаута “, до момента в който от 17:30 часа Берое приема Етър (Велико Търново).

ДНЕС, 15:00 ЧАСА, ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) – ПИРИН (БЛАГОЕВГРАД)

Пловдивчани нямат загуба от Пирин в 6 публични срещи, само че понастоящем са в рецесия, макар отличния старт на сезона. Те са на пето място във краткотрайното класиране с 35 точки, само че взеха единствено една победа в последните си 8 мача. " Смърфовете " изгубиха тежко с 0:3 от Левски на " Герена " в последния си турнирен конфликт, а по-късно отпаднаха и от Купата на България след проваляне с 0:4 от Лудогорец в Разград. Пирин, от своя страна, влиза в мача като 14-и в таблицата с 16 точки в своя актив, откакто в предходния кръг направи 1:1 с Локомотив (София). Положението на благоевградчани също е неприятно, като треньорът им даже сигнализира, че клубът е пред банкрут.

ПРОГНОЗА:    1



ДНЕС, 17:30 ЧАСА, БЕРОЕ – ЕТЪР (ВЕЛИКО ТЪРНОВО)

През календарната година двата тима сее срещнаха 3 пъти, като 2 от срещите бяха контроли, регистрирайки всеки от знаците, а Етър завоюва последната си турнирна аудиенция в Стара Загора. Домакините са на 9-о място с 24 точки, откакто отстъпиха с 0:1 пред Крумовград в последния си мач от шампионата, а през предходната седмица изгубиха с 1:2 от ЦСКА 1948 в Бистрица за Купата. Преди това обаче се поздравиха с победи над Локомотив Пловдив, Левски и Хебър. Етър е финален във краткотрайното класиране и към този момент е наясно, че ще зимува на дъното. " Болярите " са в серия от пет следващи загуби в шампионата, а предходната седмица паднаха с 2:4 от Ботев (Пловдив) и завършиха присъединяване си в шампионата за Купата на България.

ПРОГНОЗА:    1


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР