С думите Как сте, лъвове се обърна лидерът на ГЕРБ

...
С думите Как сте, лъвове се обърна лидерът на ГЕРБ
Коментари Харесай

Борисов в Делиормана: Как сте, лъвове? Новите не слизат от джипката, ще счупят и нея |

С думите " Как сте, лъвове " се обърна водачът на ГЕРБ Бойко Борисов към свои фенове на мегдана в лудогорското село Ясеновец.

Височайшата аудиенция бе излъчена наживо по " Севда тв " във фейсбук.

Обиколката на някогашния министър председател припомня на предизборните му турове. В пет кметства в област Разград ще се проведат частични локални избори за кмет на кметство на 27 февруари и въпросното село ще е едно от местата, в които ГЕРБ ще се опита да остане на власт.

Пред хората на площада Борисов извика кандидат-кмета и му заръча да каже " какво сме правИли, какво мислиш да правиш, с цел да те поддържаме ".

А той, показан единствено с дребното си име Ахмед, благодари на Борисов, че с помощта на него и на регионалния шеф Гюнай Хюсмен, назначен от ГЕРБ, в село Ясеновец са били асфалтирани повече от 50 улици.

" Това беше фантазия на хората тук. Повече от 40 години чакаме това да се случи и с помощта на вашето ръководство, господин Борисов, имаме асфалтирани улици. Благодарение на вашата поддръжка, господин Борисов, имаме построена детска площадка. Имаме построени две детски площадки! И ние всичките хора тука оценяваме вашата поддръжка и помощ ", сподели кандидат-кметът от ГЕРБ на очевидно доволния от думите му партиен водач.

Ахмед продължи да изброява чудеса, случили се в Ясеновец с помощта на ГЕРБ. 

" На основния път имаме построени трима легнали служители на реда, тъй като прекосяваха с висока скорост леки и товарни коли. Вие чухте нашите проблеми. Благодарение на вас към 90 % от уличното осветяване бе сменено с LED лампи. Това хората го правят оценка и не ви не помнят, макар тежките времена и тежката политическа конюнктура ", сподели локалният претендент.

Борисов добави:

" Пò е тежко да управляваш. "

И мина в рецензия към актуалната власт.

" Толкова ги дразнеше джипката, а в този момент не слизат от нея... Не слизат! Толкова беше неприятно. Една година се возят, ше я счупат и нея! Счупиха страната, в този момент ше счупат и нея. Ако хората те изберат за кмет, можеш да им кажеш, че ще създадем всичко допустимо да продължи капиталовата стратегия за района. Защото в целия Делиорман се направиха доста неща... Стадиони, работи, фабрики, кво ли няма ", сподели Борисов.

Според него бързо трябвало да мине интервалът на безхаберие, с цел да се продължи работата.

" Аз мога да се обзаложа, че те една велоалея не могат да създадат ", сподели още някогашният министър председател.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР