С днешна дата не се налага втора операция на ефрейтор

...
С днешна дата не се налага втора операция на ефрейтор
Коментари Харесай

Очакват пълно възстановяване на жестоко пребития от цигани военен

С днешна дата не се постанова втора интервенция на ефрейтор Валентин Димов, който бе пребит от роми във Войводиново. Това заяви доктор Петко Недев, шеф на болница "Св. Панталеймон " в Пловдив, където е настанен ефрейтор Димов.

Вчера му бе направена интервенция на скулата, която мина добре. Той е прекарал нощта след интервенцията добре, караме напред, сподели още доктор Недев, представен от "Фокус ". Категорично с днешна дата не се постанова никаква друга интервенция, добави доктор Недев.

Валентин Димов е имал полифрагментарна фрактура, а интервенцията са създали доцент Димитров и доктор Начков. Очакваните резултати са цялостно възобновяване, без никакви последици за зрението му, сподели още доктор Недев.

Военнослужещият е постъпил в болничното заведение с доста хематоми по лицето, сега има хематогенен конюктивит. При постъпването в болничното заведение е имал и разтърсване на мозъка от ударите по главата, които са му били нанесени. Д-р Петко Недев осведоми още, че ефрейтор Валентин Димов ще бъде изписан от болничното заведение до 7-10 дни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР