С дъщеря си и с внука си влезе в студиото

...
С дъщеря си и с внука си влезе в студиото
Коментари Харесай

Мая Манолова с внуче в ефир

С щерка си и с внука си влезе в студиото на бТВ самостоятелният претендент за кмет на София, Мая Манолова, подкрепена от Българска социалистическа партия. Тя упрекна премиера Бойко Борисов, че се пробва да дискредитира пред фамилията и приятелите й, както и пред всички българи.

 

„ За последната една година нашите срещи бяха тъкмо две. За майките с увреждания, по негово искане, през юли, предишното лято, и по-късно, когато отидох и му споделих, че няма смисъл да съм повече омбудсман, тъй като те ме бойкотират. Тогава споделих, че премислям да се кандидатирам за кмет. За една година – две срещи. Казано с други думи, този човек не споделя истината. “, разяснява Манолова репликата на Бойко Борисов към нея от изявлението му на 8 октомври в bTV, че постоянно ходела при него.
 

„ Да не скапваме хубавата атмосфера с този човек! “, сподели кандидатката за кмет на София. „ Парите, които се отпускат, да вземем за пример за хората с увреждания, които повтаря – тези 150 млн. лв. – не ги е дал на мен, а трябваше да са за тях, само че те не стигнаха до тях. Те просто отидоха в друга посока и законът за персоналната помощ не работи “, сподели Манолова. „ За какво ми оказа помощ Борисов: за това, че сложиха закона за банките „ на трупчета “ или за бързите заеми, или за колекторските компании, за наказателната рента? За това, че може би са отворили закона за частния банкрут? Аз съм безусловно блокирана от този човек и неговата парламентарна група... ”, продължи тя.

„ Как ме бил подкрепил той? Като ми взе Горанов служебния автомобил като омбудсман, като някаква особена форма на благосклонност ли?! “, попита още

„ Хората желаят смяна и тя би трябвало да стане поради младите, поради дейните, децата, които да живеят в естествена страна, в която министър председателят не си разрешава да приказва по този метод и по този метод да дискредитира други хора. Може би щях да замълча, само че този човек се пробва да ме дискредитира пред фамилията ми ”, разгласи още кандидатката.

 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР