С четка и чаша вино в ръка в помощ на

...
С четка и чаша вино в ръка в помощ на
Коментари Харесай

Благотворителна инициатива в помощ на деца в неравностойно положение за началото на учебната година

С четка и чаша вино в ръка в помощ на децата в неравностойно състояние, бележат своето разкриване „ Четката Art Atelier “ на следващия ден, 9 август, тъкмо в 18:00 часа.

Идеята на уредниците е всеки, който желае да се включи в идеята, благодарение на художник, да нарисува картина, която може да вземе вкъщи си или да я подари на другар.
За прелестната атмосфера от ателието ще посрещнат своите посетители с коктейл и чаша вино, в приятна и уютна конюнктура.

Може да се включи всеки, който желае. Срещу входна такса от 25 лв. ще получите всички нужни за креативната ви изява консумативи, както и чаша вино.

Средствата се събират с благотворителна идея. С тях ще бъдат подкрепени деца в неравностойно състояние – ще им се закупят учебници, тетрадки и училищен принадлежности, с които да могат да стартират образователната година.

За тази идея научихме по време на изявлението, което организирахме с Лео Кадели предходната седмица. Чрез платформата „ Приятели, помагайте “ децата ще се снабдят с нови училищен принадлежности.

Ателието се намира на улица „ Петър Райчев “ № 15 във Варна.

Геновева Михайлова

Вижте повече за идеята на „ Приятели, помагайте “ във видеото:

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР