С чалга можем да пробием на конкурса „Евровизия“, категоричен е

...
С чалга можем да пробием на конкурса „Евровизия“, категоричен е
Коментари Харесай

Радо Шишарката Иска Да Атакува „евровизия“, Щял Да Спечели

С чалга можем да пробием на състезанието „Евровизия“, безапелационен е ретро изпълнителят Радо Шишарката.

„Озлобените ни комшии на Балканите и наличието на американци в групата прецакаха присъединяване ни на „Евровизия“. Никоя от прилежащите страни не гласоподава за нас, тъй като не ни обичат. Ние сме им бодил в петата, тъй като всичките сме ги побеждавали във войни“, показа Радо пред „България днес“.

Тази година се представихме посредством група Equinox, които извършиха песента Bones („Кости“). Петчленната група се състои от българските артисти Жана Бергендорф, Георги Симеонов и Владо Михайлов, като и американците Джони Манюел и Трей Кембъл.

„Трябва да си признаем, че парчето ни не беше нищо изключително. Песента на Израел беше цялостна подигравка, само че е друга и това се хареса на хората. Чудя се какво правеха американците в групата ни и на тази Жана какво й беше пеенето“, диви се още ретро изпълнителят.

Той разгласи, че е подготвен да взе участие в някое от идващите издания на „Евровизия“. „Мога да покажа, че чалгата има място на този конкурс. Аз съм реализатор, който пее и чалга, и рок. Доказал съм се във времето, тъй че няма да ми е проблем да се показва на ниво“, съобщи изрично Радо Шишарката.

Според артиста у нас би трябвало да бъде съживен фестивалът „Златният Орфей“, с цел да може още веднъж да се вършат хубави песни. Само по този начин ще има същинско гласоподаване и ще сътворяваме мощни песни. „Преди години съвсем участвах в „Златният Орфей“ и можех да го печеля, само че ми попречиха. Явих се с песента „Там при другия“, само че желаеха да ми сменят аранжимента. Отказах и не бях позволен до участие“, върна лентата обратно Шишарката.

„Там при другия“ не е от най-популярните му песни, само че е в един албум дружно с вселенския шлагер „Тигре, тигре“, който го изстрелва във висините на българската музика и му отрежда постоянно място в историята.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР