С богата програма Вълчи дол ще отбележи днешния Никулден -

...
С богата програма Вълчи дол ще отбележи днешния Никулден -
Коментари Харесай

Вижте как ще отпразнуват Никулден във Вълчи дол

С богата стратегия Вълчи дол ще означи днешния Никулден - празник, чиято обредност носи наслада, единодушие. Жителите и гостите на града ще бъдат зарадвани с осъществявания на гайди, вокални и танцови осъществявания, в които ще могат да се включат. Ще бъдат пресъздадени присъщи за района обичаи и традиции. Уважилите празника ще бъдат нагостени с безвъзмездна, топла, вкусна рибена супа, която ще могат да вземат и вкъщи. Сред изненадите ще е и греяно вино.

Празникът ще стартира в 17:30 ч., пред постройката на Общинската администрация във Вълчи дол.

Ще бъде дадена опция на децата да украсят Коледното дърво с играчки, след което ще бъде включено ефектното му осветяване.

От дървена къщурка, празнично украсена, ще се носи Коледен дух и мирис на парещ шоколад, от който всеки ще може да си вземе.

Гостите на празника ще посрещнат и прегледат усърдно, ръчно основаните Коледни сувенири от " Дом за пълнолетни лица с умствена назадничавост " - с. Оборище.

По време на програмата, всеки ще може да се възползва да запази този миг, като му бъдат направени фотоси, които ще му бъдат предоставени персонално по електронен път на идващия ден.

Ако времето не разрешава празникът да е под намерено небе, то той ще организира в Културен дом - Вълчи дол.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР