С богата празнична програма Девня отбеляза 50 години от обявяването

...
С богата празнична програма Девня отбеляза 50 години от обявяването
Коментари Харесай

Евродепутатът Емил Радев поздрави жителите на Девня за 50-годишния юбилей на града

 С богата празнична стратегия Девня означи 50 години от оповестяването си за град. Сред формалните посетители на заключителното празненство в чест на юбилея бе и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев.

" С всеки минал ден Девня става по-благоустроено и привлекателно място за живот. Доказателство за позитивните промени е и новият парк " Разсадника ", в който се организира четиридневния празник на града ", съобщи в приветствието си Емил Радев и оцени високо напъните, положени от кмета Свилен Шитов и неговия екип. " Убеден съм, че с дейната работа на локалната власт, с поддръжката на държавното управление и с европейската взаимност Девня ще продължи да се развива, тъй че този град с антична история да се гордее с съвременен образ, актуализирана инфраструктура и отлични условия за бизнес, които подсигуряват благополучието на всички поданици ", посочи евродепутатът и насочи пожелания за здраве и още доста триумфи.

Кметът Свилен Шитов приветства гостите на празника и изрече признателност към всички, които милеят за Девня и поддържат развиването й. " Защото по този начин се гради, по този начин се съхраняват традициите и всичко, което е реализирано ", стимулира се Шитов. " Да не омаловажаваме труда на нашите дядовци, които са трансформирали това място в промишлен град с огромен капацитет. Девня ще пребъде посредством труда на хората ", безапелационен бе кметът. Той акцентира, че новите благоприятни условия за европейско и национално финансиране, от които общината дейно се възползва, откриват още повече вероятности за развиване. " Целта на напъните ни е всички в Девня да живеят по-качествено и да реализираме европейски стандарти. Нека дружно да продължим да променяме града ни и да подобряваме неговия образ ", пожела Шитов. Той насочи специфични благодарности за взаимната работа към екипа си в общината и към Общинския съвет, който абсолютно поддържа градивните процеси в Девня, и добави, че ключът към развиването на града е в съпричастността на обществото като цяло.

В наличието на стотиците поданици и посетители, които се събраха в парка, Свилен Шитов връчи почетни призове на жители с принос за Девня и удостои с плакети някогашните кметове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР