С близо 25 килограма отгоре е била скандалната участничка от

...
С близо 25 килограма отгоре е била скандалната участничка от
Коментари Харесай

Пияната Христина от Ергенът била с 25 кила по-дебела

С близо 25 кг от горната страна е била скандалната участничка от „ Ергенът “ Христиана Манова преди няколко години. Психоложката, която още в първия епизод сподели, че мощно обича чашката, призна в обществения си профил за проблеми с тежестта. Тя сподели своя фотография, на която е наплаво неузнаваема.

„ Как го реализирах? За какъв брой време? Скоро ще кача видео “, даде обещание момата. Тя признава, че проблемите с килограмте почнали още когато била ученичка. След като приключила учебно заведение, внезапно се запуснала и стигнала съвсем 85 кила. С доста старания и воля съумяла да влезе в норма.



Христина преди години (вдясно) и в този момент (вляво)

Зрители още веднъж я нападнаха, като сложиха под подозрение до каква степен е съумяла да овладее проблемите си. „ И в този момент не си фиданка! Коремче, увиснали бицепси, целулит… Има още доста да поработиш, с цел да даваш препоръки на другите “, хокат я в мрежата.

Още на старта на третия сезон на " Ергенът " Христиана направи доста неприятно усещане поради алкохолните си изцепки. Детската психоложка съществено злоупотреби с чашките и се наложи от продукцията да й спомагат да изтрезнее преди церемонията на розата.

Зрители пък са в шок по какъв начин е допустимо жена с забележими проблеми с алкохола, която въобще не може да се управлява, да работи с деца.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР