С близо 23 млн. прегледа в YouTube за 2017 г.

...
С близо 23 млн. прегледа в YouTube за 2017 г.
Коментари Харесай

Кръгове - най-гледаната реклама на Levi's за годината

С близо 23 млн. прегледа в YouTube за 2017 година това видео на стилния бранд Levi’s е най-успешната му световна реклама и една от 10-те реклами от всички марки, гледани най-вече в YouTube през годината. 

Кампанията е дело на организация FCB West и празнува разликата сред хората - те са дребни и огромни, младежи и възрастни, дами и мъже, от разнородни раси и етнически групи, живеят на всички места по света, хетеро и хомосексуални, само че имат нещо общо - танцуването. Навсякъде всички се събират в кръгове и на групи, с цел да потанцуват и това е прелестно, акцентира Levi`s. 

Брандът фешън облекло от Съединени американски щати е един от следените във връзка с неговите маркетингови старания, поради многогодишната му история от мощни рекламни акции. Джинсите на Levi`s са основани през 1873 година ккато бранд и марката се употребява с огромно почитание поради дълголетието си. " Ние имаме най-широко разпознаваемите и постоянно най-имитираните артикули в историята на облеклото ", акцентират под рекламата в YouTube от Levi`s. 

Саундтрак е песента “Makeba ” на френската изпълнителка Jain. Кампанията беше световна и включваше Китай, Англия, Индия, Франция, Германия, Русия, Испания, уточни Adweek. Levi’s подари общо 1 млн. $ на организации, които пазят гражданските свободи на високо уязвими общности в Съединените щати и в чужбина в границите на нея. 

Ето и видеото. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР