С благослов беше сложен старт на зимната подготовката за втория

...
С благослов беше сложен старт на зимната подготовката за втория
Коментари Харесай

Локо стартира подготовка, ръководството на железничарите обяви целта пред отбора

С благослов беше комплициран старт на зимната подготовката за втория полусезон на мъжкия внушителен тим на Локомотив (Дряново). Пред част от клубното управление, целия спортно-технически щаб и екипа на клуба, отец Георги изрече молитвени думи за здраве, триумф и благоденствие. Събитието откри ръководителят на УС на ФК Локомотив – Тодор Георгиев, който пожела на момчетата от тима отдаденост и неизменност в тренировките и триумфи на терена, с цел да резервира тимът мястото си в Трета лига. Той сподели още, че средствата за довеждане докрай на сезона са съвсем обезпечени и за покриване на всички разноски клубното управление разчита на поддръжката на Общината и Общинския съвет Дряново и на донори. Към момента клубът няма отговорности към юридически и физически лица.

С привет и пожелания за отборен дух към футболистите се обърна Доника Киселкова от " Дони стайл " – един от дългогодишните донори на клуба. Тя изрази убеденост в развиването на тима и съобщи, че ще продължава да поддържа клуба, тъй като е дряновка и желае да е потребна на родния си град.

" Очакваме с неспокойствие да стартира подготовката. Почивката беше много дълга, само че за сметка на това момчета са окуражени да дадат всичко от себе си през полусезона. Те имат нужните качества и аз имам вяра, че трудът, който положат, ще докара освен до оставане, само че и до пренасяне на тима най-малко с две, три места в класирането на Трета северозападна футболна лига ", показа Иван Шипкалиев и Пламен Митев, а изпълнителният шеф и основен управител на клуба Ивелин Драшков добави: “Най-напред желая да пожелая на всички в тима, от клуба и на всички дряновци и почитатели на футболната игра здраве и триумфи през 2019 година. Измина един доста тежък за тима полусезон, които, несъмнено, няма да се повтори. Натрупахме опит, направихме си съответните изводите и в този момент сме окуражени Локомотив (Дряново) да извърши задачите си. "

Тодор Георгиев закри събитието с думите: " Ръководството на клуба ще постави нужните старания и грижи тимът да бъде нормализиран. Очаквам да приключим сезона на 10-12 място в класирането. Предстои ни доста работа, само че аз имам вяра в силите на тима и професионализма на треньорския щаб. За мен най-важното обаче е момчетата да бъдат здрави и да няма травми на терена ".

На 22.01. вторник, от 15:00 часа, на стадион " Републиканец " в село Царева Ливаде е първата контрола на дряновци против тима на Локомотив (Горна Оряховица) U19.

Снимки: Радослава Кунчевска
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР