С безплатно пътуване с влак по избрана дестинация ще бъдат

...
С безплатно пътуване с влак по избрана дестинация ще бъдат
Коментари Харесай

Безплатно пътуване с БДЖ за пътниците в запалилия се влак

С гратис пътешестване с трен по определена дестинация ще бъдат обезщетени хората, пътували със запалилия се в петък вечерта трен от София до Бургас. Композицията пламна край гара Коньово. Изгоряха два вагона, а пасажерите престояха на гарата два часа преди да бъдат извозени до Бургас с рейсове.

Заради случая " БДЖ - Пътнически транспорти " ЕООД ще компенсира клиентите си от този трен, оповестиха от сдружението в неделя.

Желаещите да получат компенсацията си могат да го създадат на всяка гара от 2 април. Условието е да покажат билета си за запалилия се трен.

Късно в събота стартира интервенцията по евакуиране на изгорелите вагони. Те би трябвало да бъдат закарани до хранилище в Пловдив, където ще се търси повода за пожара. Водещата версия остава проблем с електрическата апаратура.

Кондукторката, която първа е видяла дима и е помогнала за евакуацията, е обгазена и по тази причина в този момент е настанена в болница. Медицинска помощ са потърсили началникът на влака и един от машинистите, които са пособия в гасенето на огъня с наличните пожарогасители.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР