С бързото наближаване на пролетното почистване много британци ще се

...
С бързото наближаване на пролетното почистване много британци ще се
Коментари Харесай

Феновете на г-жа Хинч се кълнат в продукт 4p, който гарантира искрящи первази

С бързото приближаване на пролетното разчистване доста британци ще се заемат с килимите и кухните си, с цел да реализиран този бляскав искра - само че доста от нас подценяват нашите первази.

Всъщност изследване измежду 2000 възрастни разкрива, че болшинството от притежателите на жилища са „ прекомерно заети “, с цел да почистват парцелите си, като една трета от интервюираните се борят да намерят време за домакинска работа. Проучването откри също, че избърсването на первази и почистването на прозорците са задания, които е най-вероятно да бъдат избягвани, когато времето е малко.

Обичайно е къщите да имат первази, защото те се употребяват за отбрана на дъното на вътрешни стени от общи повреди и удари на мебели. За благополучие, иконата за разчистване госпожа Хинч, чието цялостно име е Софи Хинчлиф, показа своя елементарен трик за загребване на искряща дограма единствено за няколко минути.

Отивайки на страницата на Mrs Hinch Cleaning Tips във Фейсбук, един консуматор доближи за съвет по отношение на търкането на страш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР