С атрактивни награди и низ от красиви емоции си тръгнаха

...
С атрактивни награди и низ от красиви емоции си тръгнаха
Коментари Харесай

Десетки си тръгнаха с атрактивни награди от плувния празник „1000 х 1000“

С атрактивни награди и низ от красиви страсти си потеглиха участниците в плувния празник „ 1000 х 1000 “. Фиестата, събрала повече от 200 почитатели на плувната магия от Англия, Русия, Белгия, Холандия и България , се организира на плажа пред ресторант „ Мистър Баба “ във Варна.

Бонуси, подсигурени от община Варна и първокласния СПА и състезателен комплекс Therma Village в Кранево, бяха разиграни в лотария. Голямата премия на райското кътче за релакс Therma Village – СПА уикенд за двама в комплекса завоюва поданичка на кралица Елизабет – очарователна дама от Англия.

BILLA поддържа всеки от участниците с кроасани и минерална вода. Най-малките бяха сюрпризирани прелестно от прелестните дарове, които им сервираха от фондация „ Лъки хънт “, чиито представители бяха разпънали красива бяла шатра на плажа.



Организатори на всеобщото преплуване са Военноморски сили на Република България, община Варна и плувният първенец на България ПСК „ Черно море ”, с общителното подпомагане на концесионера на плажната линия „ Лазурен бряг ‘91 ”.

Идеята за самодейността е на ръководителя на УС на ПСК „ Черно море ”, изпълнителен шеф на „ Агрополихим ” – Филип Ромбаут. Той насочи обръщение към хората, които се записваха, да усетят тръпката от плувната магия и да се забавляват от сърце. И моли всяко лято да вземат участие в „ 1000 х 1000 “ дружно с децата си, с цел да ги учат да плуват и обикват спорта.



Десетки запалянковци окупираха плажната линия пред ресторант „ Мистър Баба “ рано сутринта в събота. Преди да се запишат, те съумяха да запечатат куп вълнуващи страсти на плажа, а най-наблюдателните снимаха красивите делфини, които плуваха в морето.
Семейства с дечица, които почиват в курортите край Варна и доста фенове на плуването от чужбина и България, нямаха самообладание да започват във вълнуващото предизвикателство. Официален посетител на събитието бе шефът на общинската дирекция „ Спорт “ Кристиян Димитров, който приветства участниците и им пожела триумф. Водещ бе Валентин Пантелеев.



В преплуването, което няма спортен темперамент, участваха зам.-председателят на първенеца на България по плуване ПСК „ Черно море “ – Миролюб Адамов, основният арбитър на маратона „ Галата-Варна “ Вили Цеков, плувци от „ Черно море “ и клуб „ Албатрос “. Включиха се и двама холандци от побратимения на Варна град Дордрехт. Маратонците от Страната на лалетата Нинке Блау и Ниос Хатсман се вълнуваха доста преди старта и споделиха, че в неделя, по време на 79-ото издание на маратона „ Галата-Варна “, ще плуват благотворително. Главният редактор на влиятелната медия от Страната на лалетата – RTV Dordrecht отрази събитието.

Стотици варненци и чужденци, които трупаха шоколадов тен на плажа, приветстваха участниците от самото начало. Диджей подсигуряваше музикалния коктейл, който забавляваше участници и посетители.

Всички запалянковци, които се потопиха в плувната вагия, минаха през наложителен медицински обзор, осъществен от екип на Медицински център по рехабилитация и спортна медицина във Варна.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: