С аплодисменти и на крака общинските съветници посрещнаха шампионките от

...
С аплодисменти и на крака общинските съветници посрещнаха шампионките от
Коментари Харесай

Общинският съвет в Пловдив аплодира на крака шампионките от “Марица“

С овации и на крайници общинските съветници посрещнаха шампионките от волейболен клуб Марица Пловдив, които при започване на днешната сесия демонстрираха извоюваните титли през тази година – Купата на България и Шампионската купа. Отборът на Марица завоюва за поредна година и двете трофеи в страната.
Прочетете още
Председателят на Общински съвет Пловдив Атанас Узунов показа, че в името на спорта всички общински съветници са обединени и оставят политическите си пристрастия встрани. „ В тази свещена зала се приема бюджета на града, гласоподават средства за подкрепяне на спортните клубове и материалната спортна база в града. Уважаеми сътрудници, волейболен клуб Марица слага нови стандарти в българския волейбол. 10 следващи години те са неизменими първенци на България, 9 следващи пъти те са носители на купата на страната, само че още по-важното е, че тимът има мощна детско-юношеска школа, в която се приготвят над 200 девойки. Искам да споделя един факт, че още през 2015-та година Общински съвет Пловдив е отличил волейболния клуб с високото отличие на града „ Почетен знак на град Пловдив “ и оттогава непроменяемо до в този момент те са неизменими първенци. Аз съм сигурен, че идната година по същото време вие още веднъж ще сте първенци, само че аз и моите сътрудници се надява на едно мощно ваше присъединяване в Шампионската лига по волейбол и превъзмогване на груповата фаза на шампионата, съобщи в своето слово Узунов.

От името на тима административният шеф на тима Ивелина Монова подари на ръководителя фланелка на тима. „ Благодаря за покана да сме тук през днешния ден измежду вас, благодаря и за поддръжката, която получаваме, тъй като ние ще продължаваме да ви радваме “, съобщи разпределителят Лора Славчева.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР