С акция пред централата на Булгаргаз лидерът на партия Изправи

...
С акция пред централата на Булгаргаз лидерът на партия Изправи
Коментари Харесай

Мая Манолова подарява... радиатори на властта

С акция пред централата на " Булгаргаз " водачът на партия " Изправи се.БГ " Мая Манолова разгласи началото на акция " Подари остарял нагревател на властта ".

Заради упования фрапантен скок на цените и хаоса с доставките те стават непотребни, трансформират се в " уреди с отпаднала нужда ", посочи тя.

Подобни акции ще бъдат извършени пред Министерски съвет, Министерството на енергетиката и Столична община.

" Оказаха се – Кирил Петков и Йорданка Фандъкова, предстоящо неприятна композиция и са на път да оставят столичани през зимата на студено ", сподели Мая Манолова.

Тя предизвести, че поради прекъсването на заплащанията към " Газпром " страната е застрашена от наказания от 1 милиарда лева поради опцията да бъде заведено арбитражно дело против страната.

" Защото информацията е, че специалистите на " Газпром " приготвят такова, в което безусловно е допустимо да осъдят България за над 1 милиард лв.. Кой ще ги заплаща? Всички останали европейски страни - и Австрия, и Германия, и Италия и Франция, не престават да купуват от " Газпром " при изискванията за заплащане, които " Газпром " предяви. Единствените, които се отхвърлиха при сигурен контракт на ниски цени, е българската страна. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР